LET'S CELEBRATE 9 YEARS BEAU MONDE: 1-2-3 DECEMBER ★ IEDERE ZONDAG IN DECEMBER OPEN VAN 10-12.30U.

Over ons

Hi hi

Ik ben Amelia, dogmom van Georges en Peluche. Samen met mijn hubby Glenn hebben we in december 2014 Beau Monde opgericht. We startten met een webshop maar al snel kwam de vraag om ook een fysieke winkel te openen.

In 2016 openden we onze FASHION STORE te Lotenhulle, knus en gezellig in ons huis. In april 2022 zijn we verhuisd naar een groter pand met zo'n 180m² shopruimte. De winkel is elegant, warm, gezellig en heel klassevol ingericht. Nog een voordeel van onze nieuwe winkel? Ze bevindt zich op 2 min. van de oprit en afrit Aalter, heel vlot bereikbaar vanuit Gent, Brugge, Kortrijk, Tielt, Deinze,...

Grotere winkel betekent ook een groter team. Ondertussen zijn Glenn & ik omringd door een team van 6 (!) powervrouwen.

Ik ga voor jou op zoek naar affordable fashion items, items die je niet overal vindt. Onze collecties zijn steeds uniek en worden tweewekelijks vernieuwd.

Ik hou ervan om combinaties te maken en items te stylen. Twijfel je hoe je iets kunt combineren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres, ik kan van 1 item wel 4 outfits samenstellen. Onze collecties zijn steeds zo samengesteld dat je volledige outfits kunt kopen of nieuwe stuks kunt combineren met "oudere stuks" uit onze collectie.

Ons eerlijk stijladvies krijg je er gratis bij, ook online vermelden we steeds een zo duidelijk mogelijk uitleg over elk product want geef toe, we vinden het allemaal verschrikkelijk als je iets bestelt en het voldoet niet aan je verwachtingen.

Come & say hi! We'd love to meet you

xoxo
Amelia & team

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »