HAPPY SHOPPING PRETTY!♡ SALE 50% OFF !! FASHION STORE @AALTER

Over ons

Hi topper

Ik ben Amelia, dirty thirty & dogmom van Georges en Peluche. Samen met mijn hubby Glenn hebben we in december 2014 Beau Monde opgericht. We startten met een webshop maar al snel kwam de vraag om ook een fysieke winkel te openen.

In 2016 openden we onze FASHION STORE te Lotenhulle, knus en gezellig in ons huis. Sinds april dit jaar (2022) zijn we verhuisd naar een groter pand 180m² (SAY WHAT) shopruimte. Mega trots op deze nieuwe stap binnen Beau Monde want het was méér dan nodig. De winkel is sober, warm, gezellig en heel klassevol ingericht. Nog een voordeel van onze nieuwe winkel? Ze bevindt zich op 2 min. van de oprit en afrit Aalter, heel vlot bereikbaar vanuit Gent, Brugge, Kortrijk, Tielt, Deinze,...


Glenn werkt vooral achter de schermen, hij doet de opvolging van de retours, boekhouding voorbereiden,...
Ik doe de rest, van social media tot de winkel openhouden, van collectie aankopen tot fotoshoot.

 
Ik ga voor jou op zoek naar affordable fashion items, items die je niet overal vindt. Onze collecties zijn steeds uniek en worden tweewekelijks vernieuwd waardoor er toch zeker iets tussenzit voor jou. Ik koop zelf ook graag eens iets nieuws, vandaar onze items ook betaalbaar zijn.

Ik hou ervan om combinaties te maken en items te stylen. Twijfel je hoe je iets kunt combineren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres, ik kan van 1 item wel 4 outfits samenstellen. Onze collecties zijn steeds zo samengesteld dat je volledige outfits kunt kopen of nieuwe stuks kunt combineren met "oudere stuks" uit onze collectie.

Mijn eerlijk stijladvies krijg je er gratis bij, ook online vermeld ik steeds een zo duidelijk mogelijk uitleg over elk product want geef toe, we vinden het allemaal verschrikkelijk als je iets bestelt en het voldoet niet aan je verwachtingen.

Heb je nog vragen? Ik ben steeds bereikbaar via social media, sms en mail!

Tot snel

xoxo
Amelia

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »